Sfeervolle afsluiting van het schaakseizoen

We hebben op vrijdag 30 juni het schaakseizoen op een gezellige manier afgesloten door samen buiten te schaken op het schoolplein. Er was eerst ruimte voor vrij schaken en halverwege volgde de uitreiking van alle schaakdiploma’s en schaakbekers voor de interne competitie.

In totaal zijn er bijna 50 schaakdiploma’s behaald voor de stappen 1, 2, 3 en 4. Dat is een heel mooi aantal! Alle geslaagden kregen een KNSB-diploma uitgereikt van hun schaakdocent. Voor de kinderen die nog geen diploma hebben behaald: er komen zeker weer kansen in het nieuwe seizoen, dus blijf vooral doorzetten!

Daarna was het tijd om de prijswinnaars van de interne competitie in het zonnetje te zetten. Clubkampioen bij de jeugd is geworden Laurens Roelofs, hij bleef als enige ongeslagen. Raul Carretero de Jong was de runner up en veroverde de tweede prijs. Samet Özhan maakte een mooie eindsprint en sprong daarmee ook op het erepodium op de derde plaats. Rick Roelofs en Jesse van Luttikhuizen maakten de top 5 compleet. Onze felicitaties aan alle winnaars in de diverse categorieën, zie onderstaand overzicht.

Na de zomervakantie gaan we weer verder met de jeugdschaakclub. We wensen iedereen een fijne vakantie en graag tot vrijdag 8 september!

Eindstand voorjaarscompetitie 2023

 1. Laurens Roelofs
 2. Raul Carretero de Jong
 3. Samet Özhan
 4. Rick Roelofs
 5. Jesse van Luttikhuizen

B-groep

 1. Christopher Chrispijn
 2. Willem Heiner
 3. Joas Pihlajamaa

C-groep

 1. Thomas Kant
 2. Lex van Tilborg
 3. Rintze van Neck

D-groep

 1. Jonne Pihlajamaa
 2. Aletta Zwart
 3. Sofia Pels

Winnaar E-groep (beste starter): Tim Korevaar
Winnaar M-groep (beste meisje): Chantal ChrispijnPlaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.