Schaakstad teams succesvol bij JCC in Deventer

Ook tijdens de tropische dagen is nog volop geschaakt. Zo was op zaterdag 10 juni in Deventer de jeugdcompetitie voor clubteams (JCC) van de verenigingen aangesloten bij de OSBO. Schaakstad D1 (Hidde, Felix, Samet, Joas) werd overtuigend kampioen door alle zeven wedstrijden te winnen. Daarmee is dit team gekwalificeerd voor de halve finale NK-D in september.

Schaakstad D2 (Chantal, Zakharia, Aletta, Luca en Jan) had wisselend succes. Winst in de laatste ronde bracht dit team naar een verdienstelijke vijfde positie van in totaal 12 teams. Schaakstad E1 (Christopher, Willem, Çinar, Lex, Jonne) finishte als derde van de 11 teams. De derde plaats was voldoende om ook door te mogen naar de halve finale NK-E in september.

Naast de goede prestaties op het schaakbord, is het toernooi verder prettig verlopen. Alle deelnemers kregen nog een ijsje van de organisatie en er was gezorgd voor voldoende drinken en ventilatie. Leuk om te horen dat onze clubshirts goed in de smaak vallen en tot nu toe brengen ze zeker geluk!

 

 

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.