Veel prijswinnaars in Hoevelaken

Liefst tien jeugdleden hebben meegedaan aan het snelschaaktoernooi in Hoevelaken op zaterdag 25 maart. Van de partij waren Eelco, Oscar, Raul, Laurens, Rick, Willem, Lucas, Luca, Christopher en Felix. Artur zou ook meedoen, maar was helaas niet fit om aan de start te staan. De Schaakstad-jeugd was in puike vorm en streed tot het laatste moment mee voor de ereprijzen. Twee van onze deelnemers bereikten het podium. Oscar Adams werd eerste in de A-categorie (11 uit 12) en Lucas Tinholt derde in de E-categorie (9 uit 12). Ook waren er veel prijzen in natura, zodat bijna ons hele team met een mooie prijs onder de arm naar huis kon.

Oscar Adams
Oscar Adams

Bij de teamcompetitie (vijf beste scores) was er een nek-aan-nekrace met het topteam van Magnus Leidsche Rijn. We behaalden uiteindelijk een prima tweede plaats. Dat smaakt naar meer voor volgend jaar!

foto’s op Google eindstand verslag


Lucas Tinholt
Lucas Tinholt
Christopher Chrispijn
Christopher Chrispijn
Willem Heiner
Willem Heiner

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.