Christopher mengt zich in de strijd bovenaan

We zijn nu vier ronden onderweg met onze voorjaarscompetitie en aan de kop van het klassement zien we vertrouwde namen staan: Rick, Laurens en Raul. Christopher (8 jaar!) heeft zich brutaal bij dit gezelschap gemeld en bezet nu zelfs de tweede plaats in het klassement. Hij profiteerde van de afwezigheid van Samet, hierdoor kon hij zonder te spelen de punten bijschrijven. In de top-5 van de A-groep staan ook Jesse en Felix.

In de C-groep heeft Chantal (de zus van Christopher) de leiding in handen genomen, terwijl in de D-groep Jonne aan kop gaat. Bij de jongste schakers in de E-groep heeft Tim Korevaar nu de beste score, maar de achtervolgers zijn niet ver weg.


Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.