Nieuwe ronde nieuwe kansen

We zijn inmiddels drie ronden onderweg in onze voorjaarscompetitie. Bij speelronde 3 waren veel kinderen afwezig vanwege de sneeuwstorm die zorgde voor veel oponthoud in het verkeer. Toch waren er nog genoeg kinderen present om de partijen wel te laten doorgaan.

Er is nu nog weinig licht in de strijd, maar er gaan vijf deelnemers aan kop met drie winstpartijen. Het is niet verrassend dat Rick en Laurens bij de koplopers horen, maar ook Samet, Jesse en Christopher zijn flitsend uit de startblokken gekomen. In de top 10 staan verder Hidde, Daan, Raul, Luca en Jimmy.

De uitslagen en standen houden we wekelijks bij op de website.
Het aantal jeugdschakers blijft intussen enorm in de lift zitten. Inmiddels doen ruim 80 liefhebbers mee. Super!


Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.