Koploper Rick ongeslagen

In de vijfde ronde bleef onze koploper Rick ongeslagen door in een spannende partij Alec te verslaan. Laurens, de oudere broer van Rick, is opgeklommen naar de tweede plaats. Hij had een bye en kreeg voor de eer Daniël Kaldenbach (clubkampioen 2021-2022) als tegenstander. Dat leverde een boeiend duel op met over en weer winstkansen. Laurens leek verrassend de winst te grijpen in het eindspel met twee pionnen meer, maar Daniël sloeg terug met een dubbele aanval, waardoor hij de boventoon kon gaan voeren. In de tijdnoodfase was een gelijkspel een faire uitkomst.

Cinar staat verrassend hoog in het klassement en bood ook prima partij tegen Jesse. In de slotfase verzilverde Jesse toch zijn betere stelling met nog 30 seconden op de klok. In de top 5 staan nu Rick, Laurens, Raul, Nick en Cinar.

Koplopers per categorie na vijf van de elf ronden:

  1. A: Rick Roelofs
  2. B: Mark Hordijk
  3. C: Cinar Özad
  4. D: Lucas Tinholt
  5. E: Emir Tozan

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.