Rick verrassende leider

Na ronde 4 van de interne competitie is Rick de verrassende leider in het klassement. Volgens eigen zeggen maakte hij geen fouten in zijn partij tegen Jonathan en daarmee boekte hij zijn vierde overwinning op rij. Op de tweede plaats staat Nick, die een reglementaire overwinning kon bijschrijven op Laurens (abusievelijk niet afgemeld). Cinar blijft het ook verrassend goed doen en is de nummer drie. Heel knap van hem, want hij is ingedeeld in categorie C. Daniël KG is ook op dreef en won zijn partij van Christopher. Zie Competitie voor alle resultaten!

Koplopers per speelcategorie na vier speelronden:

  1. A: Rick, Nick, Laurens
  2. B: Artur, Joas, Mark
  3. C: Cinar, Lies, Christopher
  4. D: Daniël KG, Lucas T., Rijk
  5. E: Emir, Nelson, Tijn

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.