IJzeren Toren winnaar Pepernotentoernooi 2021

Het team van de IJzeren Toren is overtuigend winnaar geworden van het erg gezellige Pepernoten­toernooi op vrijdag 26 november. Aan dit snelschaak­toernooi namen veertien teams deel, verdeeld over de categorieën A en B. Het leuke was dat ook de begeleiders en een paar schaak­ouders konden meedoen. Zo was er een grappige mix van jong en oud achter het schaakbord.

eindstand Pepernotentoernooi 2021

Het team van Marieke, Raul, Sjoerd en Amy bleef als enige ongeslagen na zes ronden snelschaken. De strijd om de tweede plek was spannender. Uiteindelijk eindigden de Manbro’s (Alec, Alexander, Victor en Marnix) als tweede, nipt voor Daan & Co (Daan, Daan, Maarten en Nick). In de B-groep was het ook spannend aan kop, maar waren de KWS boys (Jimmy, Boaz, Tom en Floris) de gelukkigen.

Al met al was het een sfeervolle happening, met uiteraard voldoende pepernoten en ander lekkers bij de hand! En meedoen was belangrijker dan winnen: alle deelnemers kregen een leuk prijsje mee naar huis.

Pepernotentoernooi 4Pepernotentoernooi 2Pepernotentoernooi 3Pepernotentoernooi 1

 ➔ eindstanden Pepernotentoernooi vanaf 2014


Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.