Vrijdag 11 juni: toets stap 1-3

Wat is het weer fijn om met zijn allen weer samen te kunnen komen op de clubavond. We hebben maandenlang online les gevolgd en competitie gespeeld. Dit had niet gekund zonder de enorme inzet van onze lesgevers, indelers en andere vrijwilligers, nogmaals bedankt allemaal!

De online lessen hebben er ook voor gezorgd dat het een wat chaotischer jaar is geweest dan anders. Om die reden willen we morgenavond een soort tussentijdse toets afnemen bij alle jeugdleden in de reguliere stappen 1, 2 en 3 (dit geldt dus niet voor de kinderen die tijdelijk op proef zijn). Natuurlijk erg leuk voor de kinderen om te kijken wat ze allemaal geleerd hebben. Maar vooral voor de lesgevers is het een goed meetmoment om even te kijken of bepaalde onderwerpen misschien aan de aandacht ontsnapt zijn en nog behandeld moeten worden.

Dit betekent dat de competitie morgen voor de kinderen in stap 1, 2 en 3 komt te vervallen. Zij zullen in plaats van competitie spelen, de toets maken. Het eerste en derde deel van de avond (respectievelijk les en gezelligheid) gaan gewoon door. De breng- en haaltijden veranderen dus ook niet. We vragen alle kinderen in stap 1, 2 en 3 om potlood en gum mee te nemen.

Dan nog een algemeen verzoek aan iedereen: meld je op tijd af voor de clubavond. De laatste weken hebben we erg vaak gehad dat kinderen in de competitie zijn ingedeeld maar toch niet op de clubavond aanwezig zijn. Meld je dus vóór vrijdag 16.00 af via e-mail of website.


Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.