Pepernotentoernooi + mondkapjes

Aankomende vrijdag 4 december zou traditioneel het Pepernotentoernooi op het programma staan. Helaas kan dat dit jaar niet doorgaan in de vorm die jullie gewend zijn. Maar we gaan er nog steeds een hele leuke avond van maken!

We hebben een leuk programma bedacht, met natuurlijk de bijbehorende lekkernijen. We beginnen om 18.45 uur en hebben een programma voor de jongere jeugd en een programma voor de oudere jeugd (op basis van de huidige groepenindeling in de competitie). De jongere jeugd zal rond 20.00 uur klaar zijn en de oudere jeugd rond 20.30 uur.

Er zullen dus geen lessen zijn en ook geen competitie. We vinden het wel fijn als je je alsnog afmeldt als je niet kunt komen, dan kunnen we daar rekening mee houden.

Verder is het sinds vandaag verplicht voor iedereen van 13 jaar en ouder om in publieke binnenruimtes een mondkapje te dragen. Dit geldt dus uiteraard ook voor onze clubavond op vrijdag. Dit is dus geen dringend advies, maar een absolute verplichting. Denk hier dus alsjeblieft aan!

Als er nog vragen zijn, mail gerust.

Met vriendelijke groet,
Stefan Kuipers
Jeugdcommissie Schaakstad Apeldoorn

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.