Open NK Schaken voor Speciale Doelgroepen

NK-G Maatschap Pruijssers

Op vrijdag 28 februari 2020 wordt in Apeldoorn het zesde Open Nederlands Kampioenschap Schaken voor Speciale Doelgroepen* (NK-G) gehouden. Het toernooi bestaat uit zeven speelronden. Het speeltempo is 20 minuten per persoon per partij. De indeling is volgens het Zwitserse systeem, zodat iedereen elke ronde een tegenstander krijgt met ongeveer dezelfde score. ’s Middags om 17.00 uur is bekend wie de zesde NK-G-schaakkampioen van Nederland is!

Alle schakers die het leuk vinden om te schaken tegen andere schakers die ook tot de speciale doelgroep behoren, worden uitgenodigd aan dit unieke toernooi deel te nemen. Er is geen leeftijdgrens.

Hoewel de Koninklijke Nederlandse Schaakbond (KNSB) dit toernooi heeft erkend als officieel NK, hoeft een deelnemer niet per se lid te zijn van een Nederlandse schaakvereniging. Deelnemers van buiten Nederland dienen aan te geven van welke bond of vereniging ze lid zijn.

Programma

  • Registreren vanaf 9.00 uur
  • Start van het toernooi: 9.30 uur
  • Prijsuitreiking: 17.00 uur

Locatie: Veluws College Mheenpark, Duizendschoon 8, 7322 GZ Apeldoorn

Aanmelden via e-mail bij Harald van Riessen, riessen@versatel.nl, onder vermelding van naam en vereniging (of bond). Aanmelden kan tot uiterlijk woensdag 26 februari.

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met Harald van Riessen, 06 – 5115 7912

* Schakers die een school voor Zeer Moeilijk Lerenden (ZML) of Praktijkonderwijs (PrO) hebben bezocht.

aanmeldingen locatie sponsoren

Uitnodiging downloaden

➟ Eerdere berichten over het Open NK-G