Schaakstad Online Competitie

                       — zomereditie —

Algemeen

Schaakstad Apeldoorn biedt op maandag- en woensdagavond senioren en jeugd vanaf stap 4 de gelegenheid om online te schaken. Per avond kun je een of twee rapidpartijen spelen. Het speeltempo is 30 minuten per persoon per partij met een toevoeging van 5 seconden per zet. Let op: het gaat om twee afzonderlijke competities. Je kunt je dus voor één competitie opgeven of voor beide.

De indeling ontvang je per e-mail en is ook online in te zien. De uitslag geef je ook online door; de partijen worden gespeeld op Lichess. Net als bij een gewone clubavond kun je je ook afmelden voor een of meer rondes. Dat kun je bij de aanmelding doorgeven, of door middel van een e-mail naar stefan@stickchess.com. Hetzelfde e-mailadres kun je ook gebruiken voor alle andere vragen of opmerkingen.

Aanmelden voor SOC maandag (8 juni t/m 13 juli)

Aanmelden voor SOC woensdag (10 juni t/m 15 juli)

Zie ook:

➟ Eindstand SOC 23 maart – 1 april

Afmelden

Verhinderd? Stuur* een e-mail naar stefan@stickchess.com of gebruik het afmeldformulier.

* maandag en woensdag vóór 19.00 uur


  SOC maandag

  In deze competitie worden op Lichess* twee rondes per avond gespeeld, met een bedenktijd van 30 minuten plus een increment van 5 seconden per zet (30+5). Voor de aanstaande zomereditie (8 juni t/m 13 juli) staan de partijen wekelijks ingepland om 20.00 en 21.30 uur.

  (Gratis) account vereist

  Aanmelden voor SOC maandag (8 juni t/m 13 juli)

  SOC woensdag

  In deze competitie worden op Lichess* twee rondes per avond gespeeld, met een bedenktijd van 30 minuten plus een increment van 5 seconden per zet (30+5). Voor de aanstaande zomereditie (10 juni t/m 15 juli) staan de partijen wekelijks ingepland om 20.00 en 21.30 uur.

  (Gratis) account vereist

  Aanmelden voor SOC woensdag (10 juni t/m 15 juli)

  Nicknames