Enquête externe competitie 2024–2025

We zijn al weer bijna aan het einde van dit schaak­seizoen. Volgend seizoen i.v.m. de externe wedstrijden staat alweer voor de deur.

De KNSB-competitie begint op 21 september 2024. Vanaf de 5e klasse zal 12 oktober de eerste ronde zijn. Wanneer de SOS-competitie begint is nog niet bekend.

Zoals elk jaar moeten we als Schaakstad Apeldoorn opgeven wie er mee willen spelen in een of meer competities. Daarom vernemen we graag je keuze via het enquête­formulier vóór 30 mei, zodat we nog kunnen overleggen hoeveel teams we opgeven. Voor de KNSB-competitie is de deadline dit jaar 1 juni. We verwachten weer vijf teams te kunnen samenstellen. De deadline voor het opgeven van de spelers is in september. De deadline voor het opgeven van de teams voor de SOS-competitie verwachten we midden juli of begin augustus.

➔ Enquêteformulier externe competitie


Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.