Deventer uit, altijd lastig

Vorig jaar wonnen we soepel van DSG Pallas in de beker, maar donderdagavond 21 maart speelden we uit en werd het behoorlijk spannend. Freddie van der Elburg had een offday en werd tactisch helemaal zoek gespeeld door bullet expert Morris Merza. Kopman Thomas Beerdsen zat ook al niet lekker in de wedstrijd en ontsnapte met een benauwd halfje tegen de sterk spelende Max van de Pavoordt. Zelf won ik na een gunstig verlopen opening probleemloos van Radboud de Roos. Tussenstand 1,5-1,5 derhalve en toen we aan ons eerste biertje zaten, realiseerden we ons dat we wellicht nog moesten blitzen. Moesten we Marcel Boel influisteren dat remise ook oké was? Onze nestor rechtte echter de rug, incasseerde koeltjes het geofferde materiaal tegen René Renders en werd daarmee matchwinner. Kortom, een zwaar bevochten kwalificatie voor de finaledag op Hemelvaartsdag.

Beslissende partij: Marcel Boel vs. René Renders

Partijen

(Klik/tik op linkerpijl voor engine, op rechterpijl om andere partij te bekijken)

Netstand

Vorig seizoen:

partijen downloaden stand in poule A

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.