KNSB: vier uitwedstrijden

In de achtste ronde van de KNSB-competitie zijn 1 april de volgende wedstrijden gespeeld:

Het eerste team vecht nog volop om het landskampioenschap, samen met LSG uit Leiden. Het team begint helaas met een 1-0 achterstand, doordat Thomas Beerdsen zijn vooruitgespeelde partij tegen IM Christian Braun verloor. Het wordt dus een flinke opgave.
Voor Thomas persoonlijk betekent de nederlaag enerzijds dat zijn perfecte serie van dit seizoen gestopt is, maar anderzijds dat hij nog alleen een partij in ronde 9 hoeft te spelen om zijn laatste grootmeesternorm te behalen.
De ook voor Apeldoorn belangrijke wedstrijd van LSG 1 tegen Kennemer Combinatie 1 (nummer 3 op de ranglijst) is vanaf 13.00 uur met tien borden tegelijk live te volgen:

LSG IntelliMagic – Kennemer Combinatie

Partijanalyse in De Flierefluiter

Aanstaande zondag (2 april) geeft internationaal meester Merijn van Delft een partijanalyse in café De Flierefluiter (Marktstraat 22). Hij zal dan terugblikken op de belangrijke wedstrijd die AMEVO Apeldoorn zaterdag in Limburg speelt.
De aanvang is 15.00 uur. Iedereen is welkom, de toegang is gratis! Na afloop kan er geschaakt worden.

♟ Scores en standen AMEVO Apeldoorn-teams


Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.