Masterclass strategie met Herman Grooten

De opening is achter de rug en hoe nu verder? Dit probleem zal de meeste clubschakers bekend in de oren klinken. Voor de hand liggende vervolgvragen zijn dan “naar welke kenmerken moet ik kijken? en “hoe formeer ik een plan?” Eigenlijk draait alles om het strategisch inzicht. Maar hoe ontwikkel of verbeter je dat?

IM Herman Grooten wil graag spelers laten kennismaken met een wat meer visuele aanpak van het strategisch denken. Aan de hand van partijen en illustratieve voorbeelden wordt er met deze aanpak een nieuwe impuls gegeven om het strategisch denken te verbeteren. Hoog tijd voor een masterclass om deze visie uiteen te zetten.

De masterclass vindt plaats op maandag 30 mei in het clubgebouw van WSDV, Grintweg 324a, Wageningen.

Globaal programma:
19.45 – 20.00 uur Ontvangst
20.00 – 21.30 uur Sessie 1
21.30 – 21.45 uur Pauze
21.45 – 22.30 uur Sessie 2

Na afloop van deze masterclass wordt een uitgebreide reader (à € 15,-) beschikbaar gesteld met een overzicht van wat tijdens de lezing behandeld is. Tevens wordt het nodige extra studie­materiaal toegevoegd.

Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar: k.stap@planet.nl of hgrooten@xs4all.nl

➔ Aanmelden via formulier

Let op: aanmelden vóór 28 mei


Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.