Ook maandagcompetitie weer van start

Op 17 mei heeft het kabinet de tweede stap in het openingsplan aangekondigd. Inmiddels is die tweede stap van de versoepeling ingegaan.

Dit biedt ons de ruimte om ook de interne competitie van maandagavond onder voorwaarden weer op te starten. Daarom starten we weer op 31 mei voor wie dat wil. Uiteraard kan iedereen zijn eigen afweging maken. Het is ook heel begrijpelijk als je liever nog even afwacht, of pas weer wilt schaken wanneer alle beperkende maatregelen niet meer nodig zijn.

De voorwaarden waaraan in ieder geval moet worden voldaan zijn:

  • Er geldt een maximum van 30 personen per ruimte
  • Iedereen houdt 1,5 meter afstand
  • Publiek is niet toegestaan
  • Binnen wordt een mondkapje gedragen, maar achter het schaakbord mag deze af
  • Bar blijft dicht, maar zelfbediening vanuit bijvoorbeeld een koffiekan is mogelijk
  • Zo min mogelijk rondlopen tijdens de partij (rondlopen met mondkapje)
  • Is uw partij klaar, dan wordt u gezien als toeschouwer – graag de zaal verlaten.

Dit betekent dat men bij aankomst ook weer de presentielijst moet tekenen. En alleen komen als er geen gezondheidsklachten zijn. Tevens zullen er weer kuchschermen zijn. Er kan koffie en thee van de bar gehaald worden. Andere drankjes helaas niet. Er kan wel drinken van thuis meegenomen worden.

We gaan verder waar we mee zijn geëindigd: op 31 mei is de 10e ronde van de wintercompetitie. Je hoeft je niet van tevoren aan te melden. De indeling wordt weer op de avond zelf ter plekke om 20.00 uur gedaan. Dus kom op tijd!

Tot maandag 31 mei!
 

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.