European Hybrid Qualification live!

ECUOp tweede pinksterdag begint het European Hybrid Qualification Tournament, een online schaaktoernooi waarbij deelnemers zich kunnen plaatsen voor de World Cup. Het toernooi hanteert een knock-outsysteem waarbij er 36 poules zijn met acht personen. De winnaars van elke poule plaatsen zich uiteindelijk voor de World Cup.

Onder de 288(!) deelnemers zijn zes Nederlanders, onder wie ‘onze’ GM Roeland Pruijssers. Na elke ronde doet Stefan Kuipers om 20.00 uur op Twitch.tv verslag van de hoogtepunten. De reguliere partijen beginnen beurtelings om 14.00 en 13.00 uur, beslissingspartijen om 19.00 uur (zie speelschema). Alle partijen zijn rechtstreeks te volgen via de live-pagina’s.

chess24

ChessBomb


Dagjournaal


 

Speelschema


Speelschema

chess24ChessBaseChessBombFollow ChessLichess

➟ resultaten Nederlandse deelnemers


Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.