Webmen sponsort Schaakstad Apeldoorn in KNSB online competitie

Op zaterdag 19 december, 16 januari, 30 januari, 13 februari en 27 februari zal Schaakstad Apeldoorn meespelen in de hoogste klasse van de KNSB online competitie. Er worden in totaal 9 rondes gespeeld met teams van vijf spelers. Elke ronde zal een speler tweemaal tegen dezelfde tegenstander spelen, met wit en zwart. De partijen zullen op chess.com gespeeld worden. Het snelle speeltempo maakt het voor het publiek erg leuk om te volgen.
webmen
Dankzij de sponsoring van Webmen kunnen we zoveel mogelijk schaakliefhebbers hierbij betrekken. Webmen ontwikkelt in het dagelijks leven maatwerk webapplicaties en bedrijfswebsites, maar is vooral ook dol op schaken. We betrekken hen graag in dit evenement en hebben ervoor gezorgd dat iedereen mee kan doen!

Webmen Rookie Arena
Omdat de mannen van Webmen nogal ambitieus zijn ingesteld, willen we ze graag helpen om betere schakers te worden. Daarom organiseren we op donderdag 17 december, 14 januari, 28 januari en 11 februari om 19.00 uur de Webmen Rookie Arena op Lichess. Dit toernooi is open voor iedereen en heeft een speeltempo van 15 minuten per persoon per partij. Eén iemand van Webmen zal gedurende dit toernooi gecoacht worden door IM Stefan Kuipers, wat live via Twitch zal worden uitgezonden. Heb je zin om mee te spelen, mee te kijken, of misschien wel allebei? Zorg dan dat je niets mist van het eerste toernooi.

Webkids Jeugdschaak Arena
Voor de jeugd zullen we op 19 december, 16 januari, 30 januari en 13 februari een online jeugdtoernooi organiseren: Webkids Jeugdschaak Arena. Dit toernooi is open voor alle jeugdspelers in Apeldoorn en omgeving die lid zijn van het Lichess-team Schaakstad Apeldoorn. We zullen elk toernooi één Schaakmatties jaarlidmaatschap verloten onder de deelnemers. Daarnaast zal de speler met de beste score over vier toernooien een uur gratis les van een sterke schaker winnen!

Twitch stream KNSB online competitie
Tijdens de speeldagen zal IM Stefan Kuipers via Twitch live verslag doen van de partijen van onze eerste-teamspelers. De stream begint op de speeldagen om 14.15 uur en eindigt rond 17.00 uur. Elke speeldag zal er een Best Game Prize ter waarde van € 75 zijn voor één van onze spelers. Dit kan de beste/mooiste/spectaculairste partij zijn en de kijkers mogen uiteraard kandidaten voor deze prijs aandragen.


Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.