Interne competities hervat*

Beste schaakvrienden,

Ik hoop dat het goed met jullie gaat en dat jullie allemaal gezond zijn.

Hierbij een klein beetje goed nieuws voor degenen die graag weer fysiek willen schaken binnen de beperkingen die we nu eenmaal hebben.

Vanaf a.s. woensdag (morgen) willen we de interne competities weer opstarten. Er gelden door de omstandigheden wel nog strengere regels dan hiervoor.

  • We starten weer vanaf woensdag 25-11 en maandag 30-11. Presentielijst moet getekend worden. Uiteraard blijf je thuis als je klachten hebt.
  • De 1,5 m afstand regel blijft van kracht en er zijn ‘kuchschermen’ geplaatst.
  • Als je staat of loopt is een mondkapje verplicht.
  • Niet onnodig lopen.
  • Vanwege de beperkte ruimte: op woensdag per avond aanmelden, voor 18.00 uur.
  • Voor de maandag delen we ter plekke op de avond zelf in.

Daarnaast vraag het denksportcentrum een bijdrage van 2 euro per persoon per avond voor koffie en thee (onafhankelijk van of je koffie/thee drinkt en hoeveel). Het apparaat wordt aangezet en we kunnen dan zelf pakken. De bijdrage is een (kleine) tegemoetkoming voor het DSC voor gederfde barinkomsten (die normaal gesproken voor twee derde bijdragen aan de huur van het gebouw). We vragen jullie daarom per avond dat je komt schaken 2 euro over te maken op de bankrekening van Schaakstad Apeldoorn (IBAN: NL05 RABO 0383 3603 58).

Ten slotte: we hebben overwogen om de jaarvergadering online te houden. De regels maken het echter mogelijk de (fysieke) vergadering verder uit te stellen tot volgend jaar. Hier hebben we voor gekozen. We hopen elkaar dan onder betere omstandigheden weer in een grotere groep te kunnen spreken!

Mochten jullie vragen hebben, neem dan gerust contact op met een van de bestuursleden.

Het beste gewenst voor jullie allemaal!


* De eFXO Partijanalyse op de vroege woensdagavond wordt eveneens in fysieke vorm hervat.


Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.