Weer schaken in het denksportcentrum!

Na lange maanden met vele online activiteiten is eindelijk de tijd aangebroken dat we elkaar weer kunnen treffen in ons denksportcentrum! Uiteraard via een aangepaste zaalindeling zodat we aan het 1,5 meter protocol kunnen voldoen. Zie Extra huisregels denksportcentrum.

Vanavond (woensdag 8 juli) starten we met een verkorte Zomercompetitie, in een afwijkende vorm. We zullen twee partijen op een avond spelen. De speelduur per partij is 30 minuten per persoon, plus 5 seconden per zet. De indeling zal ter plaatse gebeuren, dus afmelden als je niet komt is niet nodig. Speel je liever slechts één partij en wil je de tweede ronde niet ingedeeld worden kun je dat gewoon doorgeven.

Vanaf 19.00 uur zal Thomas de partijanalyse weer op de oude vertrouwde wijze in onze zaal geven (en dus niet online).

Als je mee wilt spelen, zorg dan dat je rond 19.45 uur aanwezig bent in Denksportcentrum Noord zodat je ingedeeld kan worden. De bedoeling is om rond 20.00 uur te starten met de eerste ronde. We kunnen daarbij voor het eerst gebruik maken van onze gloednieuwe houten borden en stukken!

Om de opkomst te kunnen inschatten stel ik het wel op prijs als je van tevoren even een mailtje stuurt dat je van plan bent mee te doen. Bij hoge opkomst kunnen we ook gebruik maken van de grote zaal.

Let op: deze Zomercompetitie staat helemaal los van de online competitie op woensdag. De online competitie heeft nog twee speelavonden en deze gaat ook door. Dus voor de deelnemers aan de SOC op woensdag die morgenavond op de club aanwezig zijn: vergeet niet je af te melden via contact@stickchess.com!

Mocht je graag beide competities willen spelen: als je overlegt met Stefan Kuipers kun je waarschijnlijk wel ingedeeld worden en je online partijen op een andere avond deze week spelen. Neem hiervoor dus contact op met Stefan via contact@stickchess.com

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.