Start online Zomercompetitie

Aangezien we nog steeds moeten wachten op het moment dat we weer in ons denksportcentrum tegen elkaar kunnen schaken, starten we deze week een nieuwe online Zomercompetitie. Deze competitie zal net als de vorige opgesplitst worden in een maandagavondcompetitie (start 8 juni) en een woensdagavondcompetitie (start 10 juni). Mocht je dus op beide avonden willen meespelen, dan zul je je dus voor beide competities moeten aanmelden.

Aanmelden voor SOC maandag (8 juni t/m 13 juli) informatie

Aanmelden voor SOC woensdag (10 juni t/m 15 juli) informatie

De opzet is hetzelfde als bij de zojuist afgelopen competitie. Er worden vanaf 20.00 uur twee partijen per avond gespeeld op lichess.org, met per persoon een bedenktijd van 30 min. + 5 sec. per zet. De indeling wordt ongeveer een uur van te voren gepubliceerd op de website, en wordt ook naar je toegezonden per e-mail.

Als je een avond niet kunt meespelen, kun je je afmelden voor een of meer rondes door te mailen naar stefan@stickchess.com. Doe dit op maandag of woensdag vóór 19.00 uur! Dat is namelijk het moment waarop de indeling gepubliceerd wordt. We publiceren direct de indeling voor beide rondes van die avond.

Mocht je nog niet eerder hebben meegedaan en vragen over het deelnemen aan de competitie hebben, schroom niet om deze te stellen! Dit kan bij mij (marcobeerdsen@gmail.com) of bij Stefan (stefan@stickchess.com).

Aangezien we gemerkt hebben dat het voor de externe deelnemers lastig is om zich consequent af te melden, staat de competitie niet langer open voor nieuwe deelnemers van buiten.

Uiteraard hopen we zo snel mogelijk weer met inachtneming van de protocollen van NOC/NSF te kunnen gaan schaken in Denksportcentrum Noord. Helaas is dit op dit moment nog steeds niet toegestaan, ondanks dat we de speelzaal al aangepast hebben. Zie ook de mailing van de KNSB van 29 mei.

We blijven de situatie en de mogelijkheden uiteraard scherp in de gaten houden.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.