MuConsult Simultaan met FM Armen Hachijan

donderdag 21 mei om 19.00 uur op lichess.org

Armen HachijanArmen Hachijan heeft Armeense roots, maar schaakt al zijn hele leven in en voor Apeldoorn. Hij was een veelbelovend talent met enkele fraaie prestaties in zijn tienerjaren. Hij werd open Nederlands Kampioen t/m 20 in 2011, won ooit de B-groep in Dieren met 8,5(!) uit 9 en is meerdere malen topscorer geweest van het eerste en tweede team van Schaakstad Apeldoorn. Hij koos echter voor zijn studie en zette het schaken op een lager pitje. Hij zet partijen rustig op en doet dit in kenmerkende stijl. Hij is handig, gevaarlijk en helemaal klaar om met jullie de strijd aan te gaan. Denk jij dat je Armen kunt verslaan? Daag ‘m dan nu uit!

De simultaan is exclusief voor Apeldoornse schakers en schakers die nauw betrokken zijn bij het Apeldoornse schaken. Om deel te kunnen nemen aan de simultaan, heb je een (gratis) Lichess-account nodig en moet je lid zijn van team Schaakstad Apeldoorn. Zie ook Lid worden van een team.

Belangrijk: vul bij Bericht je echte naam in en geef aan dat je mee wilt doen aan de simultaan.

De FM Armen Hachijan – MuConsult-simultaan zal vanaf ongeveer 18.45 uur online staan (onder Spelen, Simultaans) en ook te vinden via Armens nickname FM Armencho. Zie ook Deelnemen aan een simultaan.

Om 19.00 uur zal de partij dan automatisch beginnen. Wees op tijd, want als de simultaan eenmaal begonnen is, kun je niet later nog deelnemen!

De simultaan zal met de klok gespeeld worden met een bedenktijd van zo’n 30 minuten per speler, met een increment van 30 seconden per zet. Zeker in het begin kan het eventjes duren voordat Armen een zet gedaan heeft, want alle partijen beginnen tegelijk. Maar wees gerust, hij zal vanzelf een zet spelen en in de loop van de partij zul je steeds minder lang hoeven wachten. Hoe meer spelers er mee doen, hoe moeilijker we het Armen kunnen maken en des te groter de kans om hem te verslaan!

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.