MuConsult Simultaan met IM Nico Zwirs

donderdag 7 mei om 19.00 uur op lichess.org

Nico ZwirsInternationaal Meester Nico Zwirs is een echte Apeldoorner: hij schaakt van kinds af aan al in Apeldoorn en is uitgegroeid tot een belangrijke speler van het eerste team. Hij is op dit moment professioneel met schaken bezig en dat is te zien: hij werd onlangs IM en is nu hard op weg naar de GM-titel. Hij geeft tegenwoordig ook veel online jeugdtrainingen en veel van jullie kennen hem dus al wel. Hij heeft een hele theoretische en klassieke speelstijl en staat vooral ook bekend om zijn gigantische schaakgeheugen! Denk jij Nico te kunnen verslaan met een partij die hij nooit meer zal vergeten…? Daag ‘m dan nu uit!

De simultaan is exclusief voor Apeldoornse schakers en schakers die nauw betrokken zijn bij het Apeldoornse schaken. Om deel te kunnen nemen aan de simultaan, heb je een (gratis) Lichess-account nodig en moet je lid zijn van team Schaakstad Apeldoorn. Zie ook Lid worden van een team.

Belangrijk: vul bij Bericht je echte naam in en geef aan dat je mee wilt doen aan de simultaan.

De IM Nico Zwirs – MuConsult-simultaan zal vanaf ongeveer 18.45 uur online staan (onder Spelen, Simultaans) en ook te vinden via Nico’s nickname IM FirstKnight. Zie ook Deelnemen aan een simultaan.

Om 19.00 uur zal de partij dan automatisch beginnen. Wees op tijd, want als de simultaan eenmaal begonnen is, kun je niet later nog deelnemen!

De simultaan zal met de klok gespeeld worden met een bedenktijd van zo’n 30 minuten per speler, met een increment van 30 seconden per zet. Zeker in het begin kan het eventjes duren voordat Nico een zet gedaan heeft, want alle partijen beginnen tegelijk. Maar wees gerust, hij zal vanzelf een zet spelen en in de loop van de partij zul je steeds minder lang hoeven wachten. Hoe meer spelers er mee doen, hoe moeilijker we het Nico kunnen maken en des te groter de kans om hem te verslaan!

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.