MuConsult Simultaan met FM Tim Lammens

dinsdag 28 april om 19.00 uur op lichess.org

FIDE Meester Tim Lammens is opgegroeid in Apeldoorn, heeft in Enschede en Utrecht gewoond en geschaakt, maar is sinds een paar jaar weer terug op het oude nest. Hij is een zeer degelijke speler en vaste kracht in het eerste team. Hij won ooit op dezelfde dag van de voormalige wereldtoppers Viktor Korchnoi en Jan Timman! En in 1994 is hij zelfs een jaar lang wereldrecordhouder geweest, als winnaar van het allergrootste jeugdtoernooi ooit, met 1460 kinderen! Tegenwoordig staat Tim bekend als de menselijke AlphaZero: dus een ieder is gewaarschuwd…
Denk jij toch dat je Tim wel kunt verslaan, daag ‘m dan nu uit!

De simultaan is exclusief voor Apeldoornse schakers en schakers die nauw betrokken zijn bij het Apeldoornse schaken. Om deel te kunnen nemen aan de simultaan, heb je een (gratis) Lichess-account nodig en moet je lid zijn van team Schaakstad Apeldoorn. Zie ook Lid worden van een team.

Belangrijk: vul bij Bericht je echte naam in en geef aan dat je mee wilt doen aan de simultaan.

De FM Tim Lammens – MuConsult-simultaan zal vanaf ongeveer 18.45 uur online staan (onder Spelen, Simultaans) en ook te vinden via Tims nickname FM KillerCow. Zie ook Deelnemen aan een simultaan.

Om 19.00 uur zal de partij dan automatisch beginnen. Wees op tijd, want als de simultaan eenmaal begonnen is, kun je niet later nog deelnemen!

De simultaan zal met de klok gespeeld worden met een bedenktijd van zo’n 30 minuten per speler, met een increment van 30 seconden per zet. Zeker in het begin kan het eventjes duren voordat Tim een zet gedaan heeft, want alle partijen beginnen tegelijk. Maar wees gerust, hij zal vanzelf een zet spelen en in de loop van de partij zul je steeds minder lang hoeven wachten. Hoe meer spelers er mee doen, hoe moeilijker we het Tim kunnen maken, en des te groter de kans om hem te verslaan!

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.