MuConsult Simultaan met IM Robby Kevlishvili

donderdag 23 april om 19.00 uur op lichess.org

Internationaal Meester Robby Kevlishvili woont in Zoetermeer en was al jarenlang ‘vriend van het team’. In 2018 maakte hij ook daadwerkelijk de overstap en debuteerde hij voor Apeldoorn. Dat deed hij één seizoen, waarna hij in Amerika ging studeren. Met zijn 19 jaar is hij nog jong, maar heeft hij al veel bereikt: in 2013 werd hij wereldkampioen snelschaken t/m 12 jaar en in 2018 was hij al de beste van Nederland t/m 20 jaar. Robby is dus echt een natuurtalent en heeft een hele klassieke speelstijl: gezond, principieel en niet bang te krijgen. Denk jij dat je Robby kunt verslaan, daag ‘m dan nu uit!

De simultaan is exclusief voor Apeldoornse schakers en schakers die nauw betrokken zijn bij het Apeldoornse schaken. Om deel te kunnen nemen aan de simultaan, heb je een (gratis) Lichess-account nodig en moet je lid zijn van team Schaakstad Apeldoorn. Voor een instructie, zie Lid worden van een team.

Belangrijk: vul bij Bericht je echte naam in en geef aan dat je mee wilt doen aan de simultaan.

De simultaan zal vanaf ongeveer 18.45 uur online staan (onder Spelen, Simultaans) en zal te vinden zijn onder de naam IM Robby Kevlishvili – MuConsult (ook te herkennen aan Robby’s nickname IM LuckyGraaf). Voor een instructie, zie Deelnemen aan een simultaan.

Om 19.00 uur zal de partij dan automatisch beginnen. Wees op tijd, want als de simultaan eenmaal begonnen is, kun je niet later nog deelnemen!

De simultaan zal met de klok gespeeld worden met een bedenktijd van zo’n 30 minuten per speler, met een increment van 30 seconden per zet. Zeker in het begin kan het eventjes duren voordat Robby een zet gedaan heeft, want alle partijen beginnen tegelijk. Maar wees gerust, hij zal vanzelf een zet spelen en in de loop van de partij zul je steeds minder lang hoeven wachten. Hoe meer spelers er mee doen, hoe moeilijker we het Robby kunnen maken, en des te groter de kans om hem te verslaan!

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.