Simultaan met IM Thomas Beerdsen

donderdag 9 april om 19.00 uur op lichess.org

Thomas BeerdsenInternationaal Meester Thomas Beerdsen (21) schaakt al zijn hele leven voor Apeldoorn. Hij maakte op 11-jarige leeftijd zijn debuut voor Apeldoorn in de Meesterklasse en is daarmee recordhouder! Inmiddels is hij een vaste waarde in het eerste team en is hij hard op weg naar de grootmeestertitel. Online is hij ook een zeer gevaarlijke speler: hij heeft wereldkampioen Magnus Carlsen al drie keer verslagen! Korte speeltempo’s zijn Thomas’ specialiteit en hij heeft een zeer aanvallende speelstijl. Zijn gambieten, offers en combinaties gaan soms ook gepaard met een gezonde dosis bluf. Denk jij dat je Thomas kunt verslaan, daag ‘m dan nu uit!

De simultaan is exclusief voor Apeldoornse schakers en schakers die nauw betrokken zijn bij het Apeldoornse schaken. Om deel te kunnen nemen aan de simultaan, heb je een (gratis) Lichess-account nodig en moet je lid zijn van team Schaakstad Apeldoorn. Voor een instructie, zie Lid worden van een team.

Belangrijk: vul bij “Bericht” je echte naam in en geef aan dat je mee wilt doen aan de simultaan.

De simultaan zal vanaf ongeveer 18.45 uur online staan en bij Spelen, Simultaans te vinden zijn via Thomas’ nickname IM MeneerMandje. Voor een instructie, zie Deelnemen aan een simultaan.

Om 19.00 uur zal de partij dan automatisch beginnen. Wees op tijd, want als de simultaan eenmaal begonnen is, kun je niet later nog deelnemen!

De simultaan zal met de klok gespeeld worden met een bedenktijd van zo’n 30 minuten per speler, met een increment van 30 seconden per zet. Zeker in het begin kan het eventjes duren voordat Thomas een zet gedaan heeft, want alle partijen beginnen tegelijk. Maar wees gerust, hij zal vanzelf een zet spelen en in de loop van de partij zul je steeds minder lang hoeven wachten. Hoe meer spelers er mee doen, hoe moeilijker we het Thomas kunnen maken, en des te groter de kans om hem te verslaan!

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.