Simultaan met IM Merijn van Delft

donderdag 26 maart om 19.00 uur op lichess.org

Merijn van Delft

IM Merijn van Delft is al 25 jaar lid van Schaakstad Apeldoorn en vaste waarde in het eerste team. Als schaaktrainer is hij zeer actief en binnenkort brengt hij een mooi schaakboek over positionele offers uit. Hij heeft een hele solide speelstijl en zijn favoriete zetten zijn wanneer hij stukken achteruit mag spelen. Maar pas op, hij kan dus ook zomaar een stuk offeren! Hij wordt echter een dagje ouder en we zijn benieuwd of hij de scherpte nog heeft in een kloksimultaan. Dit is je grote kans om van een IM te winnen, doe je mee?

Om deel te kunnen nemen aan de simultaan, moet je een Lichess-account hebben en lid zijn van ‘team Schaakstad Apeldoorn’ op lichess.org. Voor een instructie, zie Lid worden van een team.

Belangrijk: vul bij “Bericht” je echte naam in en geef aan dat je mee wilt doen aan de simultaan.

De simultaan zal vanaf ongeveer 18.30 uur online staan en bij Spelen, Simultaans te vinden zijn onder de naam IM Rooie. Voor een instructie, zie Deelnemen aan een simultaan.

Om 19.00 uur zal de partij dan automatisch beginnen!

De simultaan wordt met de klok gespeeld met een bedenktijd van zo’n 30-45 minuten per speler. Zeker in het begin kan het eventjes duren voordat Merijn een zet gedaan heeft, want alle partijen beginnen tegelijk. Maar geen zorgen, hij zal vanzelf een zet spelen en in de loop van de partij zul je steeds minder lang hoeven wachten…

Let op: er is beperkte capaciteit, dus wees er op tijd bij!

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.