Schaken op de maandagavond

Afgelopen maandag (27 aug.) startte De Schaakmaat het seizoen met een rapidavond in ons eigen denksportcentrum. Volgende week (3 september) begint de Wintercompetitie van De Schaakmaat, eveneens elke maandagavond in Denksportcentrum Noord. Deze competitie staat open voor alle Schaakstad-leden. Het is dus mogelijk om deel te nemen aan beide competities, zowel op maandagavond als op woensdagavond. Hiervoor is het niet nodig om apart lid te zijn van De Schaakmaat. Evenmin is er extra contributie voor verschuldigd. Iedereen die ook op maandagavond wil schaken kan dat dus doen zonder extra kosten.

Om mee te doen aan de competitie op de maandagavond kun je je per e-mail aanmelden bij wedstrijdleider Steven Braun (stevencbraun@hotmail.com). Aanmelden kan uiteraard ook nog als het seizoen al is begonnen.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.