Website Schaakweek Apeldoorn online

Schaakstad Apeldoorn houdt van 7 t/m 17 juni 2018 de eerste editie van Schaakweek Apeldoorn. De website waar alles op komt te staan, is sinds kort online: neem alvast een kijkje op schaakweek.nl en houd deze site in de gaten voor de laatste ontwikkelingen!

Schaakweek Apeldoorn

Negen van de tien deelnemers aan het GM toernooi zijn nu bekend. De Zweedse GM Tiger Hillarp Persson, het 12-jarige Indiase supertalent Praggnanandhaa Ramesh Babu en de sterke IM Arthur Pijpers uit Leiden zijn erbij gekomen.

De komende twee weken worden de laatste voorbereidingen afgerond. Op woensdagmiddag 30 mei wordt op Schaakschool Het Bolwerk de loting verricht voor het GM toernooi.

Na de massakamp Schaakstad Apeldoorn – LSG op zaterdag, vormt de 6e editie van het Apeldoorns Kroegloperstoernooi dit jaar de gezellige afsluiting van de schaakweek. Aanmelden kan eenvoudig door een mailtje te sturen aan kroeglopers@gmail.com

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.